• Video kolesarski treningi

  Vsak teden nov voden kolesarski trening s trenerjem. Različne metode treninga za kar najbolje izkoriščen čas na trenažerju. Trajanje posameznega treninga 45-60minut.

 • Treningi za prenos na ZWIFT/Garmin

  Za vsak trening si lahko preneseš .fit datoteko za uporabo v kolesarskem števcu, ZWIFTu ali drugem programu za trening.

 • Funkcionalna vadba za kolesarje

  Zbirka video treningov za povečanje moči in gibljivosti - osnova, da bo tvoje kolesarjenje bolj udobno in učinkovito!

 • Bogata knjižnica treningov

  Dostopno ti je več kot 50 različnih treningov iz pretekle sezone, ki jih lahko izvajaš kaderkoli.

Odpeljiva skupaj brezplačni trening!

Kolesarski treningi s trenerjem

v udobju tvojega doma.

Ko sem vprašal udeležence mojih on-line programov, katere vsebine so jim najbolj všeč, so v veliki večini izbrali vodene treninge!

Ta mesečna naročnina ti omogoča, da treniraš pod vodstvom trenerja kadarkoli želiš. Treningi se smiselno nadgrajujejo in so odlična popestritev zimske kolesarske priprave (pa tudi v sezoni pridejo še kako prav).

V knjižnico posnetkov sem dodal tudi pretekle treninge dveh sezon, tako da ti nikoli ne zmanjka idej in motivacije za učinkovit trening v trajanju 45-60min!

Funkcionalna vadba

po meri kolesarja.

Osnova za kolesarjenje brez bolečin je ustrezna kondicijska priprava. Zbirka treningov za povečanje moči in gibljivosti vsebuje video treninge pod vodstvom kineziologinje Jane Bratina. Tako bodo kolesarski treningi še bolj učinkoviti, kolesarjenje pa prijetnejše in brez bolečin!

Priporočam še:

 • €49,00

  Kolesarska akademija

  On-line program treninga in izobraževanja Kolesarska akademija je odličen način, da postaneš kompleten kolesar. Vključuje tako odlične treninge kot pomembne vsebine z drugih kolesarskih področij.
  Naroči!
 • €89,00 / mesec

  AD Coaching klub

  Individualni mesečni program treninga, ki ga oblikuješ skupaj s trenerjem. Vključuje tudi 1x tedensko on-line kolesarski trening v živo ter različne dogodke.
  Naroči!